>>کلیک کنید مرداد 97 - آخرین مقالات ترجمه شده از2017به بعد >کلیک کنید کلیک کنید
 آخرین مقالات ترجمه شده از2017به بعد
 
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
کسب درآمد کسب درآمد
تبلیغات
شهدای کازرون
ارتباط با مدیر
نام :
ایمیل:
موضوع:
پیغام :
آرشیو مطالب
دیگر امکانات
شهدای کازرون مرجع قالب های مذهبی رایگان توضیح توضیح توضیح توضیح
محل تبلیغات شما
صف وستاد درسازمان
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/5/14 | نظر

مقدمه

ظهورسازمانهای اجتماعی وگسترش روزافزون انها یکی از خصیصه های بارز تمدن بشری است .
وبه این ترتیب وبا توجه به عوامل گوناگون مکانی و زمانی و ویژگیها و نیازهای خاص هر جامعه هر روز بر تکامل و توسعه این سازمانها افزوده می شود .بدیهی است هر سازمان اجتماعی برای نیل به اهدافی طراحی شده و با توجه به ساختارش نیازمند نوعی مدیریت است . یکی از پیامدهای مهم در هم ریخته شدن نظام ارزشی غرب حاکم شدن مکتب اصالت نفع بر روند فعالیتهای اقتصادی و تولید است .معتقدین به این مکتب یک عمل را تا انجا درست قلمداد میکند. که برای فرد یا افرادی بیشترین خوشی و اسایش را به بوجود اورد به بیان دیگر ملاک درستی یک عمل نتایج ان است نه شیوه انجام ان عمل.

خرید مقاله


سبک ها وروش های مدیریت درمعدن
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/5/14 | نظر

لینک خرید

 -1-        تاریخچة مدیریت:

مدیریت به مفهوم کلی سابقه ای برابر با زندگی اجتماعی انسان دارد. اولین کاربرد مدیریت توسط انسان غارنشین به شکل کار از طریق و توسط دیگران با رعایت اصل تقسیم کار آغاز شد. با روی آمدن انسان به زندگی قبیله ای و نیاز به رهبری، مدیریت سنتی شکل گرفت. با گسترش این نوع زندگی و نیاز به تصرف منابع تولید جدید بحث سازماندهی و تقسیم کار، نظارت و کنترل بوجود آمد که یک نوع مدیریت نظامی است. قید و بندهای این نوع مدیریت باعث شد مدیریت مذهبی جایگزین مدیریت نظامی شود و به مرور مدیریت سیاسی جایگزین مدیریت مذهبی شد بعد از رنسانس صنعتی در اروپا ادارة امور به مدیران علمی واگذار شد.     [1]

1-2-       دلایل موفقیت مدیران:

در بررسی مؤسسة گالوروی 782 مدیر موفق در جهان دلایل موفقیت ایشان عبارتند از: 1- صداقت 2- جدّیت و سخت کوشی 3- توانایی کار با مردم. سایر پارامترها عبارتند از: مهارت در برنامه ریزی و سازماندهی         تخصص حرفه ای ایجاد انگیزه در پرسنل هدایت و رهبری مؤثر انعطاف پذیری هوشیاری و درک موقعیت قضاوت منصفانه.

1-3-     عوامل شکست مدیران:

درک نکردن موقعیت عدم توانایی کار با دیگران آگاه نبودن به آنچه در حول و حوش سازمان می گذرد نداشتن انگیزه مردود بودن در انگیزه مخالفت با تغییر متکی نبودن به خود غیر مسئولانه برخورد کردن ضعف در حل معزلات عدم صداقت در رفتار و گفتار از عوامل شکست مدیران بوده اند.[1]

1-4-     انواع مکاتب مدیریت:

مدیریت دارای سه مکتب کلاسیک، نئوکلاسیک و مکتب سیستمهای اجتماعی است.

الف- مکتب کلاسیک یا مدیریت علمی یا مدیریت تبلور یا مدیریت آمریکایی

در سال 1911 توسط فردیک تیلور تئوریسین اقتصاد صنعتی آمریکا ارائه شد. دارای چهار اصل به شرح زیر است:

1-   کشف روش علمی هر جزء از کار کارگر بجای روشهای غیر علمی سنتی

2- انتخاب کارکنان با استفاده از روشهای علمی و انتخاب نیروی انسانی مناسب برای هر شغل همراه با تعلیم و آموزش او در ضمن خدمت.

3-   همکاری صمیمانه و تسریک مساعی مدیر با کارکنان و تقسیم مساوی کار و مسئولیت بین مدیر و کارکنان.

4- ایجاد کنترل و برقراری تشویق و تنبیه بطوریکه هر کارگری که خوب کار کرد مورد تشویق و کارگری که به خوبی از انجام مسئولیتهای خود فارق نشد مورد تنبیه قرار گیرد. [1]


سبک ها وروش های مدیریت درمعدن
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/5/14 | نظر

 

 

لینک خرید

فصل اول-سبکها و روشهای مدیریت در معدن

1-1-         تاریخچه مدیریت

1-2-         دلایل موفقیت مدیران

1-3-         عوامل شکست مدیران

1-4-         انواع مکاتب مدیریت

    1-4-1- پیدا کردن مدیریت آمریکائی

1-4-2-نارسایی کردن مدیریت آمریکائی

1-5-مکتب نئوکلاسیک یا مدیریت ژاپنی

1-5-1- تفاوت مدیریت کلاسیک و نئوکلاسیک‌

1-6-مکتب سیستمهای اجتماعی

1-7-روشهای مدیریت‌

فصل دوم -نوآوری و اهمیت آن در مدیریت معادن

2-1- مفهوم نوآوری و خلاقیت

2-2- خلاقیت و مدیریت

2-3- شخص نوآور و سازمان نوآور

2-4- نکات کاربردی در مدیریت

2-5-اهمیت نو آوری

2-5-1-فایده های خلاقیت و نو آوری

2-5-2- تکنولوژیها، محصولات و خدمات جدید

2-5-3- متغیرهای محیطی و نوآوری

2-6- نوآوران

2-6-1- عوامل روانی و اجتماعی

  20

21

22

22

29

33

34

37

37

38

39

42

43

44

 

2-6-2- شایستگی متمایز

2-7- تأسیس و راه اندازی یک سازمان جدید

2-8- انتخاب یک سازمان

2-9- خلاصه


چالشهای مدیریت منابع انسانی
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/5/14 | نظر

چالشهای مدیریت منابع انسانی

توسط : دکتر آلوین چان

لینک خرید

مقدمه
نقش مدیریت منابع انسانی است در حال تحول با تغییر در محیط بازار رقابتی و تحقق است که مدیریت منابع انسانی باید از یک نقش استراتژیک در موفقیت سازمان ایفا کند. شرکتها و سازمانها که تاکید خود را بر جذب و حفظ استعدادها ممکن است خود را در عواقب وخیم مشاهده قرار ندارد ، به عنوان رقبای خود ممکن است آنها را outplaying در مناقصه و استخدام منابع انسانی استراتژیک است.

با افزایش رقابت ، به صورت محلی و یا در سطح جهان ، سازمان باید قابل جرح و تعدیل یافته تر ، انعطاف پذیر ، چالاک ، و مشتری متمرکز شده موفق گردد. و در درون این تغییر در محیط زیست ، منابع انسانی حرفه ای است به تحول یک شریک استراتژیک ، ضامن کارمند یا حامی برای تبدیل شدن به ، و در محضر استاد تغییر در درون سازمان ها است. به منظور موفق شدن ، باید به منابع انسانی کسب و کار تابع را با درک کامل از تصویر بزرگ سازمان رانده می شود و قادر به تأثیر تصمیمات و سیاست های کلیدی. به طور کلی ، متمرکز از امروز مدیریت منابع انسانی استراتژیک است بر حفظ و توسعه استعدادهای افراد. حرفه ای منابع انسانی خواهد شد مربیان ، مشاوران ، مربیان ، برنامه ریزان و جانشینی برای کمک به اعضای سازمان ، ایجاد انگیزه و وفاداری خود را. همچنین مدیر منابع انسانی و ترویج مبارزه برای ارزشها ، اخلاق ، باورها ، و معنویت در درون سازمان های خود ، به ویژه در مدیریت تنوع محل کار.


این مقاله را در مورد نحوه مدیریت منابع انسانی می تواند چالش های تنوع محل کار ، چگونه به ایجاد انگیزه کارکنان از طریق کسب و به اشتراک گذاری - سیستم اطلاعات اجرایی را از طریق برنامه ریزی مناسب دیدار با برجسته کردن ، سازماندهی ، رهبری و کنترل منابع انسانی خود را.

محل کار تنوع
به گفته توماس (1992) ، ابعاد محیط کار شامل تنوع ، اما نه محدود به : سن ، قومیت ، و نسب ، جنس ، توانایی جسمانی / کیفیت ، نژاد ، گرایش جنسی ، زمینه های آموزشی ، موقعیت جغرافیایی ، درآمد ، وضعیت تأهل ، تجربه نظامی ، باورهای دینی ، موقعیت والدین ، و تجربه کاری.


ERP 1
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/5/14 | نظر

    -ERP 1

لینک خرید کل پروژه

 

یک بسته نرم افزاری استاندارد مشتمل بر چندین ماژول    مرتبط و یکپارچه است که کلیه فرآیندهای تجاری یک سازمان را اعم از تولید ، منابع  انسانی ، مالی ، بازاریابی و فروش و ... پشتیبانی می نماید و منجر به به یکپارچگیوظایف در سازمان می شود.
 : ERP
بر روی یک بانک اطلاعاتی مرتبطقرار می گیرد.
: ERP
در حالت صنعتی به مجموعه ایاز فرآیندهای مرتبط گفته می شود که توسط یک نرم افزار دارای ماژولهای مختلفپشتیبانی می شود و به مدیریت و اتوماسیون قسمتهای مهم سازمان کمک می نماید.
: ERP
به مثابه ستون فقرات اطلاعاتی یک سازمان از لحاظ بانک های اطلاعاتی وفرآیندهای سازمانی محسوب می شود.
: ERP
بیشتر به منزله نرم افزاری برایپشتیبانی فرآیندهای داخلی سازمان محسوب می شود.


1-1 وظایف اصلی ERP
1- مدیریت منابع انسانی
2-  مدیریت مالی و حسابداری
3-  مدیریتقراردادها
4-مدیریت مواد و انبار
5-مدیریت نگهداری و تعمیرات
6- ورود وپیگیری سفارشها
7-انبارداری
8- ترابری و حمل و نقل
......

2 - 1اجرای ERP در سازمان:


زمان اجرای ERP بین 1 تا 3 سال می باشد که بیشتر صرفاستاندارد سازی فرآیندهای سازمان می گردد12-18 ماه زمان پیاده سازی میباشد


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

. ERP:Enterprise Resource Planning1 

 

 

آخرین گونه از ERP ها که بعد از سال 2000 منتشر شده اندبستر ورود به صحنه تعاملات جهانی هستند. زیر سیستمهایی چون2  ) CRM مدیریت ارتباطمشتریان( و3) SCM مدیریت زنجیره تامین)

از اجزای آنمحسوب میشوند. خصوصیت مهمی که ERP ها دارا هستند و این نرم افزارها بواسطه همین خصوصیت بهسطح راه حل ارتقاء یافته اند، اینستکه به همراه پیاده سازی فرآیندهای یک سازمان رابهبود می بخشند. چون فرآیندها زیر بنای ERP ها هستند، قبل از هرکاری بایدفرآیندهای یک سازمان به درستی شناخته شده و مستند شوند.سالهاست که مشاهده می شود بیشترسازمانها از یک گروه کوچک با وظایف و محصولات یا خدمات محدود شروع به کار کرده اندو رفته رفته به یک سازمان بزرگ با پرسنل زیاد و محصولات یا خدمات متنوع و گستردهتبدیل شدند. همزمان با توسعه IT4 و فن آوری های جدید در این زمینه هر بخش وظایفخود را در بستر راه حلهای IT برای توسعه فرآیندهای جاری خود رشد داده است وقتی هربخش کار خود را با سیاست مستقل و جداگانه ای دنبال کنداهداف کلی و کلان سازماننیز کم رنگ می شود. مدیریت ارشد و هیئت اجرایی سازمان نمی تواند گزارشهای مختلف ازعملکردها و وظایف متعدد سازمان خود را به صورت یکجا و مرتبط تحلیل نماید و براساسآن تصمیمات استراتژیک را در زمان مقتضی برای کل سازمان اتخاذ نماید.بنابراین به راه حلی نیاز است تا وظایف و فرآیندهای مختلف در یک سازمان را به صورتیکپارچه متصل و به یک زنجیره ای واحد تبدیل نماید تا در نهایت کل فعالیتهایسازمان، آنرا به یک سود برتر و رضایت بیشتر تری هدایت نمایند. با این شیوه مدیریتسازمان با استفاده از داده های کل سازمان می تواند در زمان مناسب و بموقع تصمیمگیری کند. این راه حل ، برای مشتری موجب کاهش زمان و هزینه در دستیابی به کالا یاخدمات مورد نیاز خود می شود. از این رو، می توان مشاهده کرد که چگونه ERP بهسازمانها و مشتری کمک می کند. تمرکز ERP اکنون بیشتر روی طراحی مجدد فرآیندها است که موجب شفاف سازی و اتوماسیون فرآیندها شده و باعث بالا بردن بهره وری وکاهش هزینه ها می شود. این فن آوری موجب اتومات کردن مدیریت و کنترل تمامفرآیندها در هر بخش شده و اطلاعات هر بخش یا عملکرد آنرا بدون نیاز به ارتباطاتکابلی با دیگر عملکردها و بخشهای سازمان به صورت یکپارچه و مرتبط در می آورد ERP تنها سخت افزار یا نرم افزار نیست بلکه بر یک مجموعه فکر، معماری، عملکرد و توسعهبرای دستیابی یک سازمان یا فعالیت اقتصادی به اهداف سودآوریو رضایت مشتری دلالتدارد، ERP از یک فکر و راه حل

 

2. CRM:Customer Relationship Management

3.SCM: Supply Chain Management

4.IT: Information Technology

 

 

ویژه برای صنعت و سازمانهای تولیدی به راه حلی جامعبرای تمام سازمانها حتی ملی و خدماتی تبدیل شده است.به عبارت دیگر ERP یکفکر، فن آوری و سیستم برای مدیریت موثرتر بر منابع مختلف در یک سازمان است. اینمدیریت از طریق اتومات و یکپارچه کردن تمام فرآیندها در نتیجه بالا بردن کاراییسازمان و افزایش رضایت مشتری انجام می گیرد.در این وضعیت باید متقاعد شد که ERP یک فن آوری مادر و مولد است و دیگر فن آوریهای IT از قبیل SCM  و CRM از آن گرفته می شوند. این به دلیلانتظارات سازمانها ازIT است که از یک توجه صرفا کاهش هزینه ها، بهره وری ، وکارایی به ارزش مشتری ، موثر بودن و مزایای قابل رقابت تغییر یافته است. همینانتظارات و نگرشهای جدید نیز موجب به هنگام شدن فن آوری و عملکردها درون سیستم ERP شده است بنحویکه متناسب با سیر تحول در فعالیتهای اقتصادی این سیستم نیز تغییراساسی کرده است.


<   <<   46   47      >
درباره وبگاه

موضوعات وبگاه
برچسب ها
طراح قالب
شهدای کازرون
.: طراحی و کدنویسی قالب : شهدای کازرون :.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد.کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...