>>کلیک کنید دانلود رایگان ترجمه مقاله ارتباط میان سبک تربیتی و پیشرفت تحصیلی - آخرین مقالات ترجمه شده از2017به بعد >کلیک کنید
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کلیک کنید
 آخرین مقالات ترجمه شده از2017به بعد
 
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
کسب درآمد کسب درآمد
تبلیغات
شهدای کازرون
ارتباط با مدیر
نام :
ایمیل:
موضوع:
پیغام :
آرشیو مطالب
دیگر امکانات
شهدای کازرون مرجع قالب های مذهبی رایگان توضیح توضیح توضیح توضیح
محل تبلیغات شما
دانلود رایگان ترجمه مقاله ارتباط میان سبک تربیتی و پیشرفت تحصیلی
نویسنده زهره شاه حیدری در یکشنبه 97/6/18 | نظر

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه  انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش   6 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین جداول  ترجمه نشده است ?
ترجمه متون داخل جداول  ترجمه نشده است ?
درج جداول در فایل ترجمه  درج شده است ?
منابع داخل متن  به صورت فارسی درج شده است ?
کیفیت ترجمه  کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد
توضیحات  ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.

 
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- هدف
3- روش
 3-1 طرح، نمونه، روش
3-2 معیار ها
4-نتایج
4-1 یافته های توصیفی
4-2 همبستگی میان متغیر ها
5- بحث و نتیجه گیری
 

 
بخشی از ترجمه

 

1- مقدمه
سیستم آموزشی برای همه کشور مهم است و ایران نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد: یک سیستم آموزشی موثر و قوی می تواند به توسعه کشور کمک فراوانی کند. محققان( مهر افروز 2004، صبوری 2008) مسئله چگونگی پیشرفت تحصیلی را در میان دانش اموزان ایرانی نشان داده اند. بر طبق گفته مظفری (2001)، حدود 27 درصد دانش آموزان دبیرستانی در ایران دارای پیشرفت تحصیلی کم تری هستند. پیشرفت تحصیلی پایین اثرات منفی فراوانی برای دانش اموزان دارد. دانش اموزان با پیشرفت تحصیلی پایین به مسائلی نظیر استرس، نا امیدی، بزهکاری، بیماری های روانی و استفاده از مواد مستعد ترند( ازارین، بیگام و عسگرنژاد 2006). از این روی، بررسی عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی در میان نوجوانان در ایران ضروری است. یافته ها می توانند برای سازمان ها و متخصصان در ارایه برنامه ها و خدمات و ارتقای رشد دانش موزان دبیرستانی به خصوص از حیث تحصیلی مفید باشند.
عوامل متعدد در رابطه با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بررسی شده اند. این عوامل از وضعیت اجتماعی اقتصادی، ساختار خانواده، عملکرد خانواده، ارتباط با دوستان، محیط مدرسه و آموزشی متغیر هستند( الیگ 2008). مطالعات گذشته( چائو 2001) نشان داده است که والدین از طریق سبک های تربیتی خود، پایه های محکمی را برای ابعاد مختلف رشد و پیشرفت کودکان فراهم می کنند. ژاکوب و هاروی(2005) نشان داده است که سبک تربیتی یکی از عوامل اصلی موثر در دستاورد تحصیلی دانش اموزان در مدرسه است. سپرا 2005 بیان کرد که سبک های تربیتی بر پاسخ و واکنش والدین به فرزندان تاکید دارد و روش مورد استفاده توسط والدین برای تبعیت بچه ها از دستورات می باشد. بامریند (2005) انواع سبک تربینی را بر اساس دو بعد به صورت واکنشی و سختگیرانه تقسیم بندی کرد. بر طبق گفته بامریند، واکنشی یا پاسخگویی اشاره به درجه ارتقای خود بیانگری و فردگرایی با نشان دادن توجه و پذیرش خواسته های فرزندان دارد. مراقبت و پذیرش شامل مهربانی، حمایت از استقلال و ارتباط منطقی است. تقاضا مندی شامل تقاضا هایی است که از فرزند برای بودن در یک جامعه دارد( بامریند). تقاضا ها از طریق پایش و کنترل رفتار های فرزندان و نیز انعکاس مستقیم تقاضا به کودکان تحمیل می شود.
ترکیب سطوح پاسخگویی و تقاضا مندی ایجاد سه نوع سبک تربیتی می کند: مستبدانه، مقتدرانه و آسان گیر( بامریند2005). والدین مستبد به شدت سخت گیر و غیر واکنشی هستند و تمایل دارند تا بر اطلاعت و احترام به والدین تاکید کنند. والدین آسان گیر دارای سطوح پایینی از تقاضا و سطوح بالایی از واکنش می باشند. بر عکس، والدین مقتدر گرا، یک حس تعادل را بین سطوح بالای تقاضا مندی و سطوح بالای واکنشی نشان می دهند و از نیاز ها و چالش های فرزندان خود پشتیبانی می کند. مطالعات گذشته نشان می دهند که تربیت مستبدانه با دستاورد تحصیلی پایین و سطوح بالای مسائل تحصیلی ارتباط دارد ( اتاوی و بری 2004) ( راچ، اسمینگر و چارلین 2007). تربیت آسان گیر همبستگی معنی داری با پیشرفت تحصیلی دارد( لی 2006، راچ، انسمینگرو چرلین 2007). این بدین معنی است که افرادی با پاسخگویی و تقاضامندی پایین دارای بچه های با پیشرفت تحصیلی پایین هستند. مطالعات گذشته حاکی از همبستکی مثبت بین سبک تربیت متقدرانه و پیشرفت تحصیلی می باشند( سالتن 2006، راچ و همکاران 2007، سیمونز و کانگر 2007، پانگ، جانسون و چن، 2009). دانشجویان با پیشرفت تحصیلی بهتر دارای والدین با اقتدار می باشند.

 دریافت کل مقاله


درباره وبگاه

موضوعات وبگاه
برچسب ها
طراح قالب
شهدای کازرون
.: طراحی و کدنویسی قالب : شهدای کازرون :.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد.کپی برداری از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است...